Zwaantjes

Fotoclub

Agenda 2017

Maart


02: Film(s) over Belgische fotografen “ België scherp gesteld”

Deel 1; Voorbij de waan van de dag. Deel 2;

09: (Rudy) High key & low key praktijk avond, dus camera en des gevallend een statief mee brengen. We starten zeker om 19.30 om alles op te stellen.

16: Foto bespreking, breng max. 3à4 digitale beelden mee al of niet reeds bewerkt.

23: Als de weer goden ons wel gezind zijn gaan we op uitstap naar Antwerpen centrum. Bedoeling is om al foto’s te maken van etalages voor ons salonthema. We spreken af om 19.00 uur aan de tramhalte op het Zwaantje om met tram 4 naar de Groenplaats te rijden. Zij die rechtstreeks gaan afspraak om 19.30 aan het standbeeld van Rubens. Bij slecht weer wisselen we om met 30 maart. Uiteraard camera en zeker statief nodig, denk ook aan een reserve of goed gevulde batterij. 

30: (Rudy) Theorie en praktijk over gebruik van het histogram. Camera bij en indien mogelijk ook laptop. 


April


06: (Albert) les over het belangrijkste in de fotografie LICHT.

13: We gaan nog enkele films zien. Belgische fotografen “ België scherp gesteld”

Deel 3; De Belg in zijn blootje Deel; 7 Ceci n’est pas un pays

20: Uitstap naar Antwerpen nachtopnamen algemeen, We spreken af om 19.00 uur aan de tramhalte op het Zwaantje om met tram 4 naar de Groenplaats te rijden. Zij die rechtstreeks gaan afspraak om 19.30 aan het standbeeld van Rubens. Bij slecht weer wisselen we om met 27 april. Uiteraard camera en zeker statief nodig, denk ook aan een reserve of goed gevulde batterij.

27: Foto bespreking, breng max. 3à4 digitale beelden mee al of niet reeds bewerkt.


2.Agenda mei


04: Materiaalavond gebruik camera en flits, zet al je problemen en vragen op een briefje zie ook vragenlijst “kennis camera”. Dus zeker je materiaal (boekje met handleiding) meebrengen.

11: Foto bespreking, breng max. 3à4 digitale beelden mee al of niet reeds bewerkt.

14: 2de Hands fotobeurs op de J.V.Rijswijcklaan,  Antwerp expo vanaf 10.00uur. Misschien voor zij die nog wat filters of andere spullen nodig hebben.

18: Les Photoshop

25:

Rudy de Vos