Agenda 2018

Sint Bernardsesteenweg 884

2660 Hoboken

Maart

01: Verbeteren en retoucheren van foto’s.

08: Theorie en praktijk, hoe maken we scherper foto’s en wanneer onscherpe. Voor de praktijk is een camera en statief aangewezen.

15: Theorie en praktijk, wat en hoe bepalen we de juiste belichting. Ook hier camera aangewezen.

22: Fotobespreking, breng een drietal bewerkte foto’s mee.

29: Praktijk glasfotografie, camera en statief nodig. We gaan trachten om vroeger te starten, liefst vanaf  19.00 uur of vroeger dit om alles klaar te zetten.

April

05: Gebruik instellingen van je camera, wat en hoe stel ik in met de verschillende knopjes en menu’s de verschillende mogelijkheden van mijn camera in. Dus zeker je camera en flits bij met de handleidingen. Zie ook je formulier “Ken je camera” voor mogelijke vragen.

12: Hoe stellen we onze witbalans in bij verschillende verlichtingen. Je camera kan nuttig zijn.

19: Als het weer het toelaat gaan we op uitstap naar de steenbakkerij van Boom. We spreken af omstreeks 19.00 uur aan het Breughelhof  om samen met enkele auto’s ter plaatse te rijden. Bij slecht weer, regen, verplaatsen we de uitstap naar volgende week en doen we de activiteit van donderdag 26 april.

26: Theorie over lenzen en objectieven.

Mei

03:

06: We gaan met de fiets op fotouitstap naar Bazel. Afspraak om 9u45 aan de overzet Hoboken.

10: geen clubavond feestdag.

17: Fotobespreking, breng uw foto’s van de steenbakkerij en de fietsuitstap mee.

24: Panoramafotografie praktijk en theorie. Fototoestel en statief meebrengen.

31: Albert vult de avond in. Onderwerp no in beraad.

07: Clubuitstap naar wijk Middelheim voor architectuurfotografie

14: Fotobespreking, breng foto’s mee.

21:

28:

Juli en augustus geen clubavonden.